Mezőtúri Növénytermesztő és Szolgáltató Zrt.

Hivatásunknak érezzük szakmánkat, tevékenységünket a sokoldalúság és a vevőközpontú gondolkodásmód jellemzi. Célunk, hogy megbízható mezőgazdasági szolgáltatásainkkal segítsük partnereink munkásságát és kiváló minőségű, saját magunk által termelt alapanyagokból készült puffasztott és malomipari termékeket hozzunk létre.
Puffasztott
termékek

Szeretne egészségesen finom nassolnivalóval kedveskedni szeretteinek? Natúr és ízesített puffasztott termékeinkkel mindezt könnyedén megteheti. Termékeink alapanyagát a saját termőterületeinken termeljük meg, ízesítjük, forgalmazzuk, így biztosítható a termék szántóföldtől az asztalig történő nyomon követhetősége. Új web boltunkból pedig kényelmesen és gyorsan, online rendelhet termékeink közül.

Input anyagok és
termények

Partnereink számára a gazdálkodásukhoz szükséges valamennyi input anyag széles választékát tudjuk biztosítani, egyes termékekből a mezőgazdasági szezonalitásnak megfelelően raktárkészlettel is rendelkezünk. Szerződő partnereink munkáját szakképzett növénytermesztési és növényvédelmi szaktanácsadó is segíti. Igény esetén rövid fizetési határidővel intézünk terményfelvásárlást.

Növénytermesztési
szolgáltatások

Szolgáltatásaink köre kiterjedhet a teljes növénytermesztési technológiára, vagy annak egy-egy elemére. Lánctalpas kombájnjainkkal végzett béraratási szolgáltatásunk legjobb megoldás a belvíz okozta betakarítási nehézségek kiküszöbölésére.

Integrációs
szolgáltatások

Integrációs kapcsolatrendszerünk megbízható és állandó partneri kapcsolatokon alapul. Nyitottak vagyunk az újonnan belépő gazdálkodók iránt is, várjuk őstermelők, egyéni vállalkozók jelentkezését!

Élelmiszeripari
szolgáltatások

A mezőgazdaságot gyakran sújtó kockázati kitettség csökkentésére új tevékenységbe kezdtünk, a növénytermesztés mellett puffasztó üzemünkben rizs- és gabona alapú puffasztott termékeket állítunk elő a fogyasztói igényekhez igazodva. Késztermék előállítás mellett bérpuffasztással, igény szerint ízesítéssel is foglalkozunk.

Bértárolás,
raktározás

Mezőtúr és Pusztabánréve telephelyeinken összesen 27 ezer tonna tároló kapacitású raktárrendszerrel igyekszünk ügyfeleink igényeit kielégíteni.

Tapasztalat

Cégünk tulajdonosi köre több tíz éves szakmai múlttal rendelkezik a mezőgazdaság területén, a partneri kör széleskörű kiszolgálására szakképzett kollégák állnak rendelkezésre.

Technológia

Modern technológiával rendelkező, teljes technológiát lefedő gépparkunk lehetőséget nyújt a minőségi növénytermesztés folyamatos biztosításához.

Eredet

Hitvallásunk: nyomonkövethetőség "szántóföldtől az asztalig", amelyhez hűen kizárólag saját termelésű alapanyagainkat dolgozzuk fel.

Vevőközpontúság

 Számunkra elengedhetetlen a vavőinkkel való állandó és rugalmas kapcsolattartás. Folyamatosan követjük fogyasztóink és partnereink elvárásait, rendszeres minőségügyi ellenőrzések és versenyképes árak révén igyekszünk biztosítani a maximális vevői elégedettséget.

Fejlesztés és innováció

Elkötelezettek vagyunk a minőségi termelés fenntartása és annak korszerű technológiai beruházásokkal történő folyamatos fejlesztése iránt. Eddigi fejlesztési projektjeink önerőből és pályázati társfinanszírozás révén valósultak meg.

Hírek, aktualitások

2021-04-30

Az Év Agrárembere 2020 jelölést számos kitűnő szakember mellett vezérigazgatónk, Nagypál Zsolt is megkapta a szántóföldi növénytermesztés kategóriában, és immár, mint döntős várja a végeredményt. Ma még leadhatod szavazatod!

2020-06-24

Az interjú Nagypál Zsolt vezérigazgatóval készült, mely riportot a Garancia Kiadványban (XIV. évfolyam, 3. szám, 2020. június – 4-5. oldal) olvashatjátok, a Magyar Mezőgazdaság című lap mellékleteként.

2020-04-06

2020. március 12-én megrendezésre került a Rizskonferencia és szakmaközi egyeztetés a Nébih szervezésében,

Kihívások és lehetőségek a rizs növényvédelmében címmel.