INTERJÚ vezérigazgatónkkal az aktuális fejlesztéseinkről

2020-06-24

Az interjú Nagypál Zsolt vezérigazgatóval készült, mely riportot a Garancia Kiadványban (XIV. évfolyam, 3. szám, 2020. június – 4-5. oldal) olvashatjátok, a Magyar Mezőgazdaság című lap mellékleteként. A teljes cikket ide kattintva érhetitek el!

Az interjúban vezérigazgatónk a cég mindennapi működésébe enged bepillantást, továbbá az aktuális fejlesztéseinkről és beruházásainkról is beszél.

Mint a cég egyik főtevékenységeként folytatott rizstermesztés, rizs feldolgozás és munkafolyamatai természetesen előtérben vannak, azonban számos irányban folyamatos fejlesztés zajlanak.

„Mi a folyamatos fejlődésben, fejlesztésben hiszünk.” – nyilatkozott interjújában Nagypál Zsolt. Egy-két fejlesztést megemlítve hangsúlyt kapott a 80 ha-os ökológiai növénytermesztés megvalósítása, a precíziós gazdálkodás felé vezető első lépések megteremtése, valamint az új, gluténmentes üzem megépítése. A beruházások mögé természetesen a megfelelő anyagi háttér megléte is elengedhetetlen, amiben az OTP Bankkal fennálló, több évtizedes, kiváló szakmai kapcsolat nyújt pénzügyi segítséget.

A társaság törekiszik a fennálló lehetőségek kihasználására, hiszen a versenyképesség fenntartásának egyik pillére a folyamatos fejlesztések előtérbe helyezése.