Élelmiszeripari szolgáltatások

Közel 500 hektár szántóterületen rizstermesztéssel foglalkozunk, amely termékek a 2006. évben létesült gabonapuffasztó üzemünk alapanyagaként is szolgálnak.

Az Észak-alföldi régióban egyedülállóak vagyunk, ugyanis az élelmiszeripari alapanyagot teljes egészében a saját művelésű területeinken termelhetjük meg, így biztosítható a termék szántóföldtől az asztalig történő nyomon követhetősége.

A puffasztásos technológia alkalmazásával lehetővé válik a nagyobb tápértékű, az esszenciális védőanyagokat nagyobb mennyiségben tartalmazó, egészségünket jobban védő rizs- és gabonaalapú élelmiszereket előállítása.

Késztermék előállítás mellett társaságunk bérpuffasztással is foglalkozik, nagy kiszerelésben szállítunk alapanyagot élelmiszeripari cégeknek további feldolgozás céljából.

Natúr és ízesített puffasztott termékeink összetétele, tápanyag-, vitamin és rostanyag tartalma jótékony hatást gyakorol az egészség megőrzésére, ugyanis a puffasztás során a gabonaszem eredeti vitamintartalma jelentős részben megmarad.

Saját termék-előállítás mellett bérpuffasztást, ízesítést és bérdrazsírozást is vállalunk.

Amennyiben a bérpuffasztással kapcsolatos szolgáltatásaink iránt érdeklődne, kérjen tőlünk ajánlatot!

 

Árajánlatkérés