Elindítottuk Friss Pufi webshopunkat, puffasztott termékeink egyenesen tőlünk, a gyártótól is rendelhetők!

2018-01-25

A puffasztott rizs- és gabonatermékek fogyasztása napjainkban nem csupán a trendek alakulásának a következménye, de az egészséges és változatos táplálkozásban is kiváló alternatívaként szolgál, a sokszínű és kiegyensúlyozott értend szerves részét képezi! Felhasználásuk rendkívül sokrétű, rendszeres fogyasztásuk során szervezetünk összetett tápanyagokkal gazdagodik.

Sokan az elfoglalt hétköznapok során nem kellőképpen figyelnek oda a táplálkozásra. Ezért tőlünk kényelmesen, egyszerűen, csupán néhány kattintással, egyenesen a gyártótól tudja termékeinket beszerezni! Web boltunk erről az oldalról is elérhető, amennyiben az oldal menüsorában rákattint a WEBÁRUHÁZ című gombra. Amennyiben keresőből nyitná meg oldalunkat, írja be a www.frisspufi.hu webcímet!

Webshopunkban vásárlás nélkül is tájékozódhat termékeinkről, azok tápértéktartalmáról, összetevőiről, valamint folyamatosan frissülő blog bejegyzéseinkben recepteket, tájékoztató híreket, egészség- és mozgástippeket találhat.

A vásárlás folyamatáról bővebb információ áll rendelkezésre a webshop oldalán! Kellemes időtöltést és vásárlást kívánunk web boltunk oldalán is!