Fedezze fel puffasztott termékeink egyedi ízvilágát! - A következő üzletekben vagyunk fellelhetőek!

2017-07-25

Ha szeretnénk a reggeli első étkezésünket változatosabbá, egészségesebbé tenni, nem hagyhatjuk ki a puffasztott gabonákat sem. A natúr ízek mellet termékpalettánkban az édes ízek kedvelői is megtalálhatják a kedvencüket a mézes-fahéjas és csokoládés termékeink között.

Mézes-fahéjas termékeinkben a gabonaszemeket valódi termelői mézzel csurgatjuk le, és az ízvilágot egy kis fahéjjal is megbolondítjuk. Üzemünk dolgozói különösen nagy gondot fordítanak a termékek minőségére. Garantáljuk Önnek, hogy ami az asztalára kerül csakis hazai alapanyagokból készül, hiszen a rizst magunk vetjük és aratjuk, a mézet pedig helyi termelőktől vásároljuk.

Csokoládés termékeink kiváló alternatívát kínálnak a nassolásra, ami nemcsak nagyon finom, de egészséges is. Gyermeke is rajongóvá válik, ha megkóstolja minőségi csokival bevont ropogós édességünket.

Természetesen a natúr ízek kedvelői is megtalálják számításukat termékeink között. Natúr puffasztott termékeinket rizsből, barnarizsből, durumbúzából és tönkölybúzából állítjuk elő, a fogyasztói igényekhez igazodva.

Az egyre nagyobb érdeklődés végett felsoroljuk azokat az üzleteket, ahol termékeink kaphatók:

Előállítási helyünkön, MEZŐTÚRON: A Nagykunsági Íz- és Termékházban, a Cekker Plusz Kft. üzleteiben (Lali bolt), a Biovarázsban, valamint az újvárosi Coop boltban.

Továbbá az ország több pontján, számos üzletben megtalálhatóak vagyunk: Herbaház, Mecsek Füszért, Hansa-Kontakt, Ujvári-Nass, Mediline, Varga Reformház, Tesco üzletekben, a Bijo Szakáruházban, a Naturligetben, a Fitocentrum kiskereskedelmi üzleteiben, egyes Budapest környéki és budapesti CBA üzletekben, valamint a szintén fővárosi Édes Finomságok üzletében.

Nagykereskedésben: a budapesti Vil-For Vegyes Nagykereskedésben, az Angro Nagykereskedésben, a Fitocentrum Negykereskedés és Diszkont Áruházban, valamint a Forrás Áruház üzleteiben.

Továbbá számos webáruházban, ahol szinte pár kattintással, akár az otthoni fotel kényelméből megrendelheti termékeinket!

Nem utolsó sorban hamarosan induló webshopunkban is elérhetőek lesznek termékeink, ahol egyenesen tőlünk, gyártóktól tudnak rendelni! Webshopunk indulását ezen az oldalon, a www.mentesz.hu weboldalon is jelezni fogjuk!