Hírek

2018-06-21

Kevesebb búzát takaríthatunk be idén a tavalyi mennyiségekhez képest a szélsőségesen váltakozó időjárásnak köszönhetően – derül ki a Tények 2018. június 14-ei riportjából és olvashatjuk számos folyóiratban is.

De vajon hihetünk az előrejlezéseknek?

2018-01-25

Elindítottuk webshopunkat az egészséges és reformtáplálkozást kedvelők nagy örömére! Termékeink az egészséges és változatos táplálkozásban is kiváló alternatívaként szolgálnak, tájékozódjon aktualitásainkról, termékeinkről webshopunkban!

2017-07-25

Ha szeretnénk a reggeli első étkezésünket változatosabbá, egészségesebbé tenni, nem hagyhatjuk ki a puffasztott gabonákat sem. A natúr ízek mellet termékpalettánkban az édes ízek kedvelői is megtalálhatják a kedvencüket a mézes-fahéjas és csokoládés termékeink között.

2017-07-03

Az alföldi tájakon, kiváltképp a Nagykunság térségében a kapás növények már nagyon várták az esőt, azonban az előre jelzésekkel ellentétben a múlt heti „hidegfront” nem hozott kellő csapadékot. Az őszi árpa az első növény, amelynek egy-két héten belül be is fejeződik a betakarítása.

2016-10-20

Mint a Regionlás Duális Képző és Technológiai Kutató-Fejlesztő Központ Konzorciumának alapító tagjai kiemelten támogatjuk a Konzorciumban foglalt, legfőképpen a Tisza-völgy régió, és a Tiszazug térségre vonatkozó elveket.

2016-10-06

Cégünk fő tevékenységét a szántóföldi növénytermesztés jelenti. Elsősorban a helyi adottságoknak leginkább megfelelő gabona és ipari növények termesztésével, valamint rizstermesztéssel foglalkozunk.

2016-09-09

Cégünk a Darányi Ignác terv keretén belül sikeresen nyert pályázatot "Puffasztott tönkölybúza fejlesztése, piaci bevezetése és a teljes termékcsalád megjelenésének támogatása" címmel.